Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم صادق‌پور معتقد است تلویزیونی‌ها موثرتر و تواناترند چون می‌دانند باید روی آنتن چکار کنند اما چهره باعث شده تا سلبریتی‌ها وارد تلویزیون شوند و یک مواقعی هم خطاهای فاحشی انجام دهند. ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۰ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ویژه برنامه سحرگاهی ماه مبارک رمضان شبکه دو سیما با حضور خانواده‌های ایرانی از طبقات و صنوف مختلف اجتماعی تهیه شده و گفتگو پیرامون تربیت دینی، همراه با بخش‌های متنوعِ نجوا و مناجات، شعرخوانی، مداحی، دعای سحر، قرآن و اذان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. روی آنتن می‌رود. رحیم صادق‌پور تهیه کننده و سیدمحمدرضا احمدی‌طباطبایی نیز مجری این برنامه تلویزیونی به شمار می‌رود.

«خوان‌نیاز» هر شب ساعت 02:50 بامداد از شبکه دو سیما پخش می‌شود و تا دقایقی پس از اذان صبح این برنامه ادامه دارد. البته ناگفته نماند در ابتدا قرار بود امیرحسین مدرس، مجری سحرگاه شبکه دو سیما باشد ولی به دلایلی این اتفاق نیفتاد؛ البته رحیم صادق‌پور در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیمدرباره عدم حضور این مجری تلویزیون توضیحاتی داده است.

«خوان‌نیاز» امسال دو ساله می‌شود؛ برنامه‌ای که ویژه خانواده‌ها و در قالب اجتماعی و معارفی تهیه شده و شامل بخش‌هایی از جمله مناجات و شعرخوانی، مداحی، گزارش اجتماعی، مصاحبه با میهمان، گفتگو با موضوع تربیت دینی، سبک زندگی اسلامی و تغذیه اسلامی، معرفی آداب و رسوم ویژه ماه مبارک رمضان ویژه شهرستان‌های مختلف و ارتباط با شهرستان‌هاست.

مشروح گپ و گفت با تهیه‌کننده «خوان‌نیاز» برنامه سحرگاهی شبکه دو سیما را در ادامه می‌خوانید:

* ابتدا از خوان نیاز صحبت کنید چطور به این ایده برنامه‌سازی رسیدید و هراس نداشتید از اینکه مجری به نام و مشهوری این برنامه را اجرا نمی‌کند؟

مجری ما چهره‌ای از قضا شناخته شده است هم به عنوان یک مجری معارفی و هم در اجرای برنامه‌های اجتماعی شبکه‌های مختلف به عنوان یک مجری کاربلد، او را می‌شناسند. حداقل طبق اطلاعی که من دارم بیش از 12، 13 سال است در شبکه‌های مختلف تلویزیون، برنامه دارند. از شبکه تهران، یک گرفته تا شبکه‌های دو و قرآن سیما چهره شناخته شده‌ای است.

من هم خیلی مفتخرم با ایشان کار می‌کنم؛ زیرا جزو مجریانی هستند که در این سال‌هایی که برنامه‌سازی کردم با ایشان راحت‌تر بودم. چون کسی که در تلویزیون برنامه‌سازی می‌کند برایش مهم است که یک مجری همراه داشته باشد. از این رو، خروجی کار هم به بهترین شکل ممکن روی آنتن خواهد رفت و بیننده هم لذت می‌برد.

در حقیقت ایده برنامه‌سازی «خوان نیاز» حاصل یک کار گروهی بوده و نمی‌توانم بگویم به طور مطلق من آغازکننده‌اش بوده‌ام هم سال گذشته و هم امسال. این کار تکمیل شده یک اتاق فکر و خرد جمعی است. در همه برنامه‌هایی که کار کردم همیشه به این اندیشه‌ورزی و خردورزی اعتقاد داشته و دارم. و معتقدم برنامه‌سازی به این شکل به بهترین نحو ساخته و پرداخته می‌شود.

با توجه به اینکه محوریت شبکه دو، خانواده است شعار برنامه سحرگاهی «خوان‌نیاز« هم خانواده رمضانی است. و سعی کردیم از خانواده‌ها در برنامه‌هایمان استفاده کنیم و خانواده ها را مورد مخاطب قرار دهیم. چون خانواده اساس و پایه همه جوامع است. البته شاید به نظر شعاری بیاید اما موضوعی که هست من برنامه را قرار است برای خانواده‌ها بسازم و در این خانواده هم نوع قشری از کودک و نوجوان گرفته تا جوان، بزرگسال و میانسال؛ سعی کرده‌ایم همه این اقشار را به شکلی در کنار هم داشته باشیم. البته قبول هم داریم نقاط ضعفی وجود دارد اما من و همه گروه «خوان‌نیاز» سعی کرده‌ایم این نقاط ضعف به حداقل برسند.

* چرا امیر حسین مدرس که نامش در ابتدا به عنوان مجری مطرح بود به مرحله اجرای این برنامه نرسید؟

مسلماً وقتی یک برنامه شروع به کار می‌کند یک اتاق فکری را تشکیل می‌دهد. بنابر نظر این اتاق فکر، چند نفر به عنوان مجری کاندید می‌شوند که یکی از کاندیدای اصلی اجرای «خوان‌نیاز» امیرحسین مدرس بود. مجری که بنده مفتخرم سال‌های گذشته در خدمت ایشان بودم. اسامی دیگری بودند از جمله سیدمحمدرضا احمدی‌طباطبایی. طبق این تصمیم‌گیری گروهی و نظر خود امیرحسین مدرس، قرار شد در برنامه‌های دیگر شبکه دو از ایشان استفاده شود.

اگر این اتفاق برای من به عنوان تهیه‌کننده بیفتد که برایم بسیار ایده‌آل است. بالاخره قرعه به نام سیدمحمدرضا احمدی‌طباطبایی افتاد و با ایشان کار را شروع کردیم. البته در دو قسمت اول اجرای برنامه را به مجری برنامه «دو رکعت» شبکه دو واگذار کردیم؛ برنامه‌ای که در روزهای غیررمضان زمان سحرگاه و هنگامه اذان صبح روی آنتن می‌رود.

روایت سعید بیابانکی از علاقه به شعر و ریاضی در تلویزیونحضور "نورالدین خانزاده" در رمضانِ تلویزیون قطعی شد/ «پایتخت» نوروز می‌آیدآیا به مهمانان تلویزیونی، پول نجومی پرداخت می‌شود؟غلامحسین لطفی: از دفتر امام(ره) بابت ساخت «آیینه» تشویق شدم/ خانواده ایرانی در سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیون، گُم شده‌اندپشت صحنه «ماه من»| از آواز خوانی روحانی روی آنتن تا پایان تاریخ مصرف برنامه‌سازی‌های کلیشه‌ایپشت صحنه «دعوت»| چرا یک روحانی اجرای برنامه افطار را به عهده گرفت؟/ ما به خاطر سلبریتی بودن، کسی را نمی‌آوریم

* اساساً شبکه دو هم مثل شبکه یک به یک طریقه برنامه‌سازی بدون توجه به سلبریتی هم در مرحله اجرا و هم مهمان‌هایی که حضور پیدا می‌کنند. آیا با این مدل برنامه‌سازی موافق هستید؟

من نمی‌توانم درباره کلیدواژه "سلبریتی" نظر خاصی بدهم اما همان‌طور که در اوایل صحبت‌هایم اشاره کردم محوریت برنامه «خوان‌نیاز» خانواده است و این طور راحت‌تریم همه خانواده‌ها به نوعی در کنار ما باشند مسلماً ما نمی‌توانیم در خدمت همه خانواده‌های ایرانی باشیم. سعی کردیم همه اجزای برنامه ما طبیعی باشد منظورم این است از دکور فضای باز و با همه شرایط جوّی حتی آسیب‌هایی که دکور ما دید یا تأخیرهایی که در دکورمان به خاطر طوفان‌هایی که در تهران آمد، ایجاد شد.

بارها دکور ما به هم ریخت و همه زحمت کشیدند در مرحله آخر کار را برسانند. حتی یک درخت عظیمی روی دکور ما افتاد و یک شبی بخشی از دکور ما کج شد. ما تلاش کردیم که همه کارهایمان طبیعی و قابل لمس برای بیننده باشد. بنابراین ما باید از دل خود مردم باشیم. این از دل خود مردم بودن کمک می کند به ایجاد آن حسّ نزدیکی که خدا را شاکرم الان با بیننده داریم و این حسّ  قرابت و نزدیکی را بیننده هم احساس می‌کند. ما در واقع خود مردم هستیم و هیچ چیز بالاتر و پایین‌تر نیستیم. سعی کردیم میانه باشیم و همه را درنظر بگیریم.

* اصولاًساخت برنامه‌های سحرگاهی تلویزیون باید چه شاخصه‌ها و ویژگی‌هایی را داشته باشند؟

من گمانم این است که ما در برنامه‌های سحرگاهی و خیلی از برنامه‌های اجتماعی باید سعی کنیم با مخاطب همزادپنداری داشته باشیم. و مردم آنچه را دوست دارند برایشان مهیا کنیم. ناگفته نماند ما سعی کردیم در برنامه «خوان‌نیاز» این کار را انجام دهیم. حتما نکات ضعفی داریم و نمی‌توانم مُنکر آن بشوم و تلاشم با یک گروه 100 نفره را امروز مردم در هنگامه سحر شبکه دو سیما نظاره‌گرند. خوشبختانه مدیران شبکه دو اجازه دادند بتوانم نظراتم را در کار اعمال کنم.

همه دوستان و عوامل برنامه به جرأت جزو بهترین‌های تلویزیون هستند؛ صبور، مشتاق و به گونه‌ای که انگار برنامه را از خودشان می‌دانند. شرایط جوّی فضای باز با استودیو متفاوت است و اگر برنامه را دیده باشید این جا به جایی‌ها بسیار سخت بوده است. نور و صدا و تنظیمات و اختیاراتی که برای اجرای برنامه تلویزیونی قرار است اتقاق بیفتد آماده‌سازی آن یک ساعت در فضای باز زمان می‌برد. همه دوستان من با انرژی این کار را کردند و در سریع‌ترین شکل ممکن این جا به جایی‌ها اتفاق افتاد.

* بفرمایید چقدر از اجرای مجری برنامه‌تان راضی بودید و اصولاً سپردن برنامه‌های مناسبتی به  مجریان کاربلد اما غیرسلبریتی چه تبعات مثبت و منفی دارد؟

من با مجری برنامه «خوان‌نیاز» بسیار راحت بودم و خدا را شکر با هم هم‌فکر هستیم و درباره ابعاد مختلف برنامه گفتگو می‌کنیم. یک وقت‌هایی ایشان به من کمک می‌کند. این موضوع خیلی حرفه‌ای و تخصصی است؛ خدا را شکر با هم همفکریم و از اجرایشان راضی هستم.

درباره این که سپردن برنامه‌های مناسبتی به مجریان کاربلد اما غیرسلبریتی چه تبعات مثبت و منفی دارد؛ به نظرم در هر زمینه و کاری آدمی نیاز دارد که از ابتدا شروع کند و مجریان صداوسیما معمولاً دوره‌های خاصی را می‌گذرانند. در برنامه‌های مختلف تجربیات مختلفی را کسب می‌کنند و کم کم بالا می‌آیند.

شاید این مسئله در زمینه دوستانی که در وادی سینما هستند به این شکل نباشد. یعنی با استفاده از چهره و محبوبیت‌شان وارد تلویزیون می‌شوند و یک مواقعی هم خطاهای فاحشی می‌کنند. اما موضوعی که هست خواستگاه کسانی که در تلویزیون بزرگ شده‌اند و اصطلاحاً خاک صحنه تلویزیون را خورده‌اند مسلماً برای من به عنوان یک برنامه‌ساز راحت‌تر است.

یعنی کار کردن با این آدم‌ها راحت‌تر است در عین حال با شرایط و سختی‌های تولید برنامه آشناتر هستند. من البته کار سینما و سریال نکردم و گمان هم می‌کنم شرایط ما با آن دوستان متفاوت است، به همین خاطر شخصاً معتقدم حضور کسانی که از ابتدا در تلویزیون بودند، در حقیقت در تلویزیون تجربه اندوختند و با مردم به بالا آمدند مثمرثمرتر است.

* تلویزیون قرار است تا کی از قِبَل حضور سلبریتی ها در مقام اجرای تلویزیونی به جذب مخاطب برسد؟

من متأسفانه جوابی برای آن ندارم به دوستان اهل فن ربط دارد. به عنوان تهیه‌کننده و با تفکر خودم گمان شخصی‌ام این است که تمام افراد و دوستانی که در تلویزیون رشد کردند حضورشان مثمرثمرتر است و حضور دوستان مشهور و به قولی سلبریتی‌ها مغتنم است و شاید عرصه جدیدی باشد. من تا الان با این دوستان کار نکردم و چون کار نکردم نمی‌توانم نظر خاصی بدهم.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT2 واژه های کاربردی مرتبط ماه مبارک رمضان رسانه ملی شبکه دو تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان رسانه ملی شبکه دو تلویزیون ماه مبارک رمضان رسانه ملی شبکه دو تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۰۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد

سجاد میر و ناهید عساکره به‌عنوان بازیگران اصلی نمایش «بیرون‌پشتِ‌در» به کارگردانی پرهام خاکزاد و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، نمایش «بیرون‌پشتِ‌در» به نویسندگی محمد ‌رحمانیان‌ثابت و کارگردانی پرهام خاکزاد با تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان، از ۲۴ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ در سالن قشقایی تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

سجاد میر، بازیگر نمایش «آنتیگونه» و ناهید عساکره، بازیگر نمایش «صد در صد مرده» که هر دو اجرا از نمایش‌های موفق سال ۱۴۰۲ بودند، در این پروژه به‌عنوان دو بازیگر نقش اصلی به ایفای نقش می‌پردازند.

همچنین سعید ‌گیلاسی، فربد ‌صدیقی، علیرضا ‌دماوندی و مهدی ‌حبیبی بازیگران مکمل این اثر نمایشی هستند.
 
سجاد افشاریان تهیه‌کننده این نمایش نزدیک به یک دهه با ایجاد کمپانی تئاتر جوانان، نسل جوان تئاتر ایران را حمایت می‌کند.

 این پروژه پنجمین همکاری‌ پرهام خاکزاد با افشاریان در حوزه تئاتر است.

علی ‌مشکین ‌مقدم، عرفان ‌بیگی (گروه کارگردانی)، فرشاد ‌نصیری (طراح نور)، آروین ‌فلاح (آهنگساز)، کارگاه هیولاسازی (صحنه و لباس)، نسترن حسنی (دستیار صحنه و لباس)، رضا حسینی (مربی حرکات شعبده)، سهیل ‌فلاح، علیرضا ‌قاسمی (تیزر و موشن‌گرافی)، سهیل ‌فلاح (طراح گرافیک و پوستر)، سجاد ‌تیموری (لوگوتایپ)، امیر ‌قالیچی-تئاتربازها (روابط عمومی)، امیرحسین ‌میرزائی (مدیر تبلیغات)، علیرضا ‌قاسمی (تصویربردار)، امیرحسین ‌میرزائی (عکاس) و علی ‌کیهانی (مشاور رسانه‌ای) عواملی هستند که خاکزاد را در «بیرون‌پشتِ‌در» همراهی می‌کنند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی هم‌اکنون می‌توانند از سایت تیوال و گیشه تئاتر اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • مجموعه های تلویزیونی جدید رسانه ملی
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی آخر هفته