Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنچه محل بحث این گزارش است وجود دو ابهام در تصمیم برخورد دوگانه معاون سیمای رسانه ملی با موضوع سلبریتی محوری و حذف برنامه افطار با اجرای بنیامین است.

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو - علی ترابی، «ماه عسل» بعد از ١٢ سال به پايان رسيد.من و مديران سازمان صدا و سيما به يک تصميم مشترک رسيديم؛ پايان ماه عسل و شروع «عصرجديد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست از اسفندماه 97 و زمانی که احسان علیخانی در حاشیه جشنواره پر حاشیه جام جم این صحبت ها را بیان کرد، گمانه زنی ها بر سر برنامه جایگزین آن بر سر زبان ها افتاد.

تا اینکه چندی پیش زمزمه ای از حضور یک سلبریتی دیگر در سیمای جمهوری اسلامی مطرح شد. رفته رفته زمزمه حضور بنیامین بهادری خواننده پاپ کشور در قامت مجری ویژه برنامه افطار شبکه سه قوت گرفت تا اینکه خبر اجرای برنامه «ماه ماه» با حضور وی رسما در شبکه های اجتماعی اعلام شد.

بدون شک ادامه اعطای آنتن سیمای ملی در پربازدیدترین ساعات آن به افرادی که هیچ سابقه مجری گری ندارند بارها محل اشکال بوده و همچنان هست و همین ایراد به اجرای بنیامین بهادری هم وارد است، اما آنچه محل بحث این گزارش است وجود دو ابهام در تصمیم برخورد دوگانه معاونت سیمای رسانه ملی با این اتفاق است.

برنامه «ماه ماه» که اجرای آن بر عهده بنیامین بود تنها در فاصله چند ساعت تا افطار نخستین روز از ماه مبارک رمضان، به دستور میرباقری معاون سیمای ملی از کنداکتور شبکه سه حذف شد. نداشتن تجربه اجرای تلویزیونی و متناسب نبودن نفس حضور یک خواننده و سلبریتی در قامت مجری ویژه برنامه افطار از جمله دلایل مخالفت مرتضی میرباقری معاون سیما با اجرای این برنامه بوده است. نخستین ابهام همین جا مطرح می شود که مگر معاونت سیما از کم و کیف برنامه ای با این درجه از اهمیت آگاه نبوده که چند ساعت مانده به پخش نخستین قسمت دستور حذف برنامه را داده و هزینه سنگین دکور و پیش تولید را به بیت المال تحمیل کرده اند؟

ابهام دوم زمانی ایجاد می شود که مخاطب چند ساعت پس از نخستین افطار ماه مبارک رمضان با چرخیدن بین برنامه ها به جشن رمضان شبکه پنج سیما می رسد. امسال اما جشن رمضان هم به دایره سلبریتی محوری سیمای ملی اضافه شده و با آوردن شهره سلطانی سعی کرده مخاطب بیشتر جذب کند.

اما سوال اینجاست که آقای میرباقری چرا برنامه ای که طی حدود بیست سال پخش آن با اجرای کاظم احمدزاده همواره فضایی معنوی را به همراه داشته به مجری واگذار می شود که فعالیت های وی در شبکه های اجتماعی خیلی سمت و سویی با فضای ماه رمضان ندارد؟ 

 

 

آقای میرباقری چه علتی باعث شده تا فردی که سگ بازی را علنا در اینستاگرام تبلیغ می کند، مجری برنامه زنده ماه رمضانی شما باشد و جای کسی مثل کاظم احمدزاده را بگیرد؟ آیا برای این پرسش پاسخی جز سلبریتی بودن وی و توانایی جذب مخاطب وجود دارد؟ 

 

پست اینستاگرامی شهره سلطانی در حمایت از سگ بازی

ویدئوی مربوط به پست بالا

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

مقایسه عجیب شهره سلطانی بین محبت به بچه و سگ

ویدئوی مربوط به پست بالا

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

«این ویدئوها جهت تنویر افکار عمومی در این خبر  منتشر شده و خبرگزاری دانشجو بابت بارگزاری این ویدئوها از مخاطبان خود پوزش می‌طلبد»

در پایان باید گفت این برخورد دوگانه با برنامه های شبکه سه و شبکه پنج هر علتی داشته باشد، بدون شک زیبنده سیمای جمهوری اسلامی نیست. سلبریتی محور نبودن اگر بد است باید برای همه شبکه ها بد باشد، نه اینکه جلوی اجرای بنیامین بهادری که اتفاقا در سال های دور شاعر اهل بیت نیز بوده گرفته شود و چند ساعت بعد یک مجری سگ باز در شبکه دیگری برنامه زنده اجرا کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: میرباقری معاون سیما شبکه سه بنیامین مجری گری بنیامین ماه ماه شهره سلطانی جشن رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکردستان،با راه اندازی این دفتر برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی تولید و به صورت زنده از طریق شبکه استانی به روی آنتن می‌رود.

دوازده آذر ماه سال ۱۴۰۲ با حضور معاون امور استان‌های صدا و سیمای کشور، معاون سیاسی اجتماعی استانداری کردستان، جمعی از مسئولین استانی، هنرمندان و مردم سقز آیین کلنگ زنی دفتر تولید صدا و سیمای سقز برگزار شد.

پس از پیگیری‌های مدیر کل صدا و سیمای مرکز کردستان و هماهنگی‌های لازمه جهت اخذ مجوز‌های مربوطه، آغاز عملیات ساخت دفتر تولید صدا و سیما در شهرستان سقز آغاز شد.

دیگر خبرها

  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید
  • گاف عجیب مجری زن صداوسیما روی آنتن
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • دومین دور مناظرات شنبه ۱۵ اردیبهشت روی آنتن شبکه خاوران
  • آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی